EUROLEAGUE

Λεκαβίτσιους: "Ένιωσα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ EUROKINISSI

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το "διπλό" του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΣΕΦ, εξηγώντας τη σημασία της εμπιστοσύνης που ένιωσε από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Στο πρώτο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (σ.σ.: σε αυτό πριν από ένα μήνα απουσίαζε λόγω τραυματισμού), ο Λούκας Λεκαβίτσιους ήταν καθοριστικός για τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods . Στα 19'42'' που βρέθηκε στο γήπεδο, είχε 14 πόντους με 5/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 1/1 βολή, λειτουργώντας εξαιρετικά ως εκτελεστής στη διάρκεια του αγώνα.

Μετά το τέλος του σαρανταλέπτου στο ΣΕΦ, ο MVP του "τριφυλλιού" εξήγησε στην κάμερα της NOVA πως " παίξαμε καλή άμυνα πήραμε τα ριμπάουντ, δυο κομμάτια που μας έδωσαν τη νίκη. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε αρκετό καιρό για να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς. Αυτό ίσως ήταν το πιο σημαντικό για εμάς".

Ήσουν το κλειδί, ένιωσες πως ήταν η μέρα σου;

" Ναι ήξερα ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, ήμουν προετοιμασμένος. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε, μου έδωσε πολύ χρόνο και ήμουν αρκετά επιθετικός, πήρα σουτ, μπήκαν αυτή είναι η δουλειά μου, να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή. Ένιωσα καλά".

Πρώτη φορά εκτός Λιθουανίας είχες πει ότι χρειάζεσαι χρόνο μετά από τέτοια εμφάνιση πως είναι η ψυχολογία σου, πόσο θα σε βοηθήσει για να γίνεις ακόμα καλύτερος;

" Νομίζω ότι δεν ήταν το πρώτο ματς που έπαιξα καλά, είχα και άλλα καλά παιχνίδια. Σίγουρα ήταν δύσκολο στην αρχή να έρθω και να τραυματιστώ. Είχα υπομονή, νοιώθω καλά, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θεωρώ ότι θα γίνω καλύτερος στη συνέχεια της σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ