EUROLEAGUE

L'Equipe: "Η Στρασμπούρ είπε "όχι" στον Παναθηναϊκό για Λαμπεϊρί"

New York Knicks' Louis Labeyrie, left, passes the ball around Oklahoma City Thunder's Vince Hunter during the second half of an NBA summer league basketball game, Monday, July 3, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
New York Knicks' Louis Labeyrie, left, passes the ball around Oklahoma City Thunder's Vince Hunter during the second half of an NBA summer league basketball game, Monday, July 3, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Σύμφωνα με την "Equipe", η Στρασμπούρ απάντησε αρνητικά πριν από μερικές ημέρες σε πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods για την απόκτηση του Λουί Λαμπεϊρί.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods συνεχίζει την αναζήτηση ψηλού, με την " Equipe " να αποκαλύπτει πως τις προηγούμενες ημέρες το "τριφύλλι" προσέγγισε την Στρασμπούρ με σκοπό να αγοράσει τον Λουί Λαμπεϊρί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας, οι "πράσινοι" ρώτησαν τους ανθρώπους της ομάδας του Βενσάν Κολέ αν είναι στην... transfer list ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες βρέθηκε στο EuroBasket με τα χρώματα της Γαλλίας. Με τους "μπλε" έκανε το ντεμπούτο του σε μεγάλη διοργάνωση, κερδίζοντας στο "νήμα" τον Κιμ Τιλί για την τελευταία θέση στη δωδεκάδα της ομάδας.

Όπως αναφέρεται, η απάντηση που έλαβε ο Παναθηναϊκός Superfoods ήταν αρνητική, αφού μιλάμε για βασικό στέλεχος της Στρασμπούρ, η οποία παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου στην LNB και τη διάκριση στο Basketball Champions League. Πέραν αυτού, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Λουί Λαμπεϊρί δεσμεύεται συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο ύψους 2μ08 φόργουορντ/σέντερ έχει 15.2 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφικές επιθυμίες του Τσάβι Πασκουάλ, προτεραιότητα είναι ένας παίκτης ρακέτας, ένας ψηλός που θα αγωνίζεται περισσότερο στο "5" παρά στο "4", κάτι που δεν συνάδει με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Λουί Λαμπεϊρί.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ