EUROLEAGUE

Ξεκίνησε χωρίς Τζέιμς για Νταρουσάφακα

Ξεκίνησε χωρίς Τζέιμς για Νταρουσάφακα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Μάικ Τζέιμς να μένει εκτός προπόνησης, ο Παναθηναϊκός Superfoods έβαλε μπροστά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με Νταρουσάφακα (3/3, 19.15) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί στηEuroLeagueείναι οι “πράσινοι” κι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην τέταρτη επίσκεψή τους για φέτος στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του θ' αντιμετωπίσουν την Νταρουσάφακα και το γεγονός πως οι Τούρκοι θέλουν να μείνουν σε τροχιά πρόκρισης, κάνει ακόμα πιο δύσκολη της αποστολή τους. Η ομάδα του “τριφυλλιού”, χωρίς να χάσει χρόνο έπιασε δουλειά με ένα πρόβλημα για το τεχνικό επιτελείο.

Ο λόγος για τον Μάικ Τζέιμς ο οποίος έμεινε εκτός προπόνησης και ακολούθησε θεραπεία στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Κολοσσό. Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και όπως γίνεται αντιληπτό ο Πασκουάλ περιμένει την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ