EUROLEAGUE

Κούζμιτς: "Η χημεία μας είναι εξαιρετική!"

Κούζμιτς: "Η χημεία μας είναι εξαιρετική!"

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε εμφατική νίκη στην Ισπανία επί της Μάλαγα και ο Όγκνιεν Κούζμιτς παραδέχτηκε ότι οι "πράσινοι" έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι από όλες τις απόψεις.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο Top-16 και ο Όγκνιεν Κούζμιτς παραδέχτηκε πως οι "πράσινοι" μπορούν να δημιουργήσουν κάτι πολύ καλό αν παραμείνουν ενωμένοι και παίζουν ομαδικά.

Ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού ανέφερε στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης μετά τη νίκη επί της Μάλαγα: "Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, οπότε όλα έγιναν πιο εύκολα. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, πολύ καλά στην επίθεση. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς απ' όλες τις απόψεις. Δεν αφήσαμε τη Μάλαγα να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό, παρότι έπαιζε εντός έδρας.

Είμαστε όλοι μαζί μόλις δύο εβδομάδες. Αν παραμείνουμε ενωμένοι και παίζουμε ομαδικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ καλό. Η χημεία μας είναι εξαιρετική, στα αποδυτήρια και στο παρκέ. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κι άλλο χρόνο για να αποδώσουμε ακόμη καλύτερα. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να παίζουμε καλά, να κοιτάμε τον εαυτό μας και να προχωρήσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ