EUROLEAGUE

Καλάθης: "Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να προλάβω να σουτάρω"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό επί της Ζάλγκιρις με το buzzer beater που επιχείρησε στη λήξη της παράτασης και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως το πρώτο που ήθελε ήταν να προλάβει τον χρόνο.

Ο Νίκ Καλάθης με το νικητήριο καλάθι που πέτυχε στη λήξη της πρώτης παράτασης με την Ζάλγκιρις έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 94-93 και μετά το τέλος του αγώνα στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως αυτό που ήθελε αρχικά ήταν να προλάβει το χρόνο.

Ο Καλάθης δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να προλάβω να σουτάρω. Δεν μπορούσα να βάλω σουτ στο δεύτερο μέρος και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου. Η Ζάλγκιρις είναι καλή ομάδα, ξέραμε ότι θα είναι κοντά στο σκορ το παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε".

Ο Καλάθης συμπλήρωσε: " Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκε. Στην Εuroleague, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε. Ήταν ανεπίτρεπτο που δεχθήκαμε ένα μεγάλο σερί και τους αφήσαμε να πάρουν αυτοπεποίθηση. Όταν έχουμε τον κόσμο μας μαζί, αποκτούμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε καλύτερα, βρίσκουμε ρυθμό και ενέργεια. Μας κάνουν να νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε εδώ¨".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ