EUROLEAGUE

Καλάθης: "Στα βήματα του Διαμαντίδη"

Καλάθης: "Στα βήματα του Διαμαντίδη"

Ο Νικ Καλάθης και ο Σάσα Πάβλοβιτς υποκλίθηκαν στον Δημήτρη Διαμαντίδη ενώ ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός θα βελτιώνεται καθημερινά.

Ο Νικ Καλάθης ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα κι εν συνεχεία εξήγησε πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτελεί παράδειγμα για τον ίδιο.

"Είχαμε χάσει με άσχημο τρόπο στη Βαρκελώνη. Είμαστε διαφορετική ομάδα τώρα. Είμαστε νέα ομάδα και θέλαμε να κάνουμε τη δήλωση πως μπορούμε να παίξουμε εναντίον κάθε αντιπάλου. Έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα" εξήγησε ο ομογενής γκαρντ.

Εν συνεχεία μίλησε για τις δέκα ασίστ που μοίρασε: "Οι συμπαίκτες μου έκαναν πιο εύκολη τη δουλειά μου, καθώς ήταν εύστοχοι". Για το Δημήτρη Διαμαντίδη είπε: "Είναι ωραίο να τον βλέπεις να παίζει. Βάζει τα μεγάλα σουτ. Βγαίνει μπροστά όταν τον χρειαζόμαστε. Είναι παράδειγμα και από την πρώτη στιγμή που ήρθα τον παρακολουθώ και θέλω να ακολουθήσω τα βήματά του".

Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα των ατομικών ρεκόρ επισήμανε: "Είναι το δεύτερο παιχνίδι που βγάζουμε ενέργεια και δείχνουμε χαρακτήρα. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος από το πώς λειτούργησε η ομάδα. Είδαμε το βίντεο από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στον πρώτο γύρο. Είχαμε κάνει πολλά λάθη, αλλά και κάποια σωστά πράγματα. Οι 25 πόντοι που είχαμε ηττηθεί δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα του αγώνα. Ξέραμε πως μπορούμε να την παίξουμε και πιστεύω πως αυτό φάνηκε. Αναζητούμε το ρυθμό μας ως ομάδα. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Τα συστήματα για τους περισσότερους είναι καινούρια. Πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε καθημερινά".

Ο Σάσα Πάβλοβιτς τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ: "Είχαμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το παιχνίδι και ακολουθήσαμε ό,τι μας είπε ο προπονητής μας για να κερδίσουμε. Συνεχώς μας έλεγε να βγάζουμε ενέργεια στο παρκέ και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ήμασταν καλοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ο Διαμαντίδης ήταν εκπληκτικός σήμερα (04/12). Είναι απίστευτος! Είναι τρομερά αυτά που κάνει και το ξέρουν όλοι όσοι παίζουν μαζί του".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ