EUROLEAGUE

Καλάθης: "Πάντα ήταν πρώτη μου επιλογή ο Παναθηναϊκός"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της Ένωσης Παικτών της EuroLeague, όπου αναφέρθηκε στην ομάδα που τον είχε ήδη "κερδίσει" από τη στιγμή που επέστρεψε από το NBA.

Επίσημος... καλεσμένος στο κανάλι της Ένωσης Παικτών της EuroLeague ήταν ο Νικ Καλάθης, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των συναδέλφων του, μονοπωλώντας το video στο κανάλι της Ένωσης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, αρχικά ρωτήθηκε για τις διαφορές ανάμεσα στο NBA (όπου και αγωνίστηκε με τους Γκρίζλις) με τη EuroLeague, λέγοντας: "Προφανώς είναι διαφορετικά από πολλές πλευρές. Στην Ευρώπη έχεις περισσότερες προπονήσεις. Το ΝΒΑ είναι το καλύτερο Πρωτάθλημα στον κόσμο. Υπάρχουν ιδιωτικά αεροπλάνα και ξενοδοχεία όλα αυτά, άρα είναι δύο διαφορετικές εμπειρίες".

Ερωτηθείς για την επιστροφή του στο τριφύλλι είπε: "Ένιωσα πως ήταν μια σπουδαία ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός μού έκανε πρόταση, είχα παίξει εδώ ξανά, ήξερα το κλαμπ, την ομάδα και την πόλη. Πάντα μου άρεσε η Αθήνα και ο Παναθηναϊκός, γι’ αυτό επέστρεψα. Ο Παναθηναϊκός πάντα ήταν η πρώτη μου επιλογή από τη στιγμή που επέστρεψα από το ΝΒΑ. Ήταν κάτι οικείο για εμένα".

Όσο για το πώς νιώθει να αγωνίζεται στους πράσινους, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ εξομολογήθηκε: "Νιώθω ευλογημένος που παίζω μπάσκετ το οποίο αγαπώ και ζω μέσα από αυτό, καθώς και για τις εμπειρίες που έχω με τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο και την ομάδα γενικότερα. Δεν ξεχνάς αυτές τις αναμνήσεις".

Σε ερώτηση για την πίεση που έχει φορώντας την πράσινη φανέλα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε: "Σίγουρα υπάρχει πολλή πίεση όταν φοράς αυτή τη φανέλα και παίζεις για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχεις την ευθύνη να παίζεις καλά κάθε βράδυ και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Όταν βλέπεις, όμως, ότι έχεις 17.000 φιλάθλους να ωνάζουν για σένα είναι πιο εύκολο να παίξεις μπάσκετ".

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε τη συνέντευξη του Νικ Καλάθη:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ