ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθης: "Δεν παίζω εγώ καλά και πληγώνεται η ομάδα"

Καλάθης: "Δεν παίζω εγώ καλά και πληγώνεται η ομάδα"
EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης πήρε πάνω του την ευθύνη για τις συνεχόμενες ήττες του Παναθηναϊκού στην EuroLeague. "Παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ εδώ και ένα μήνα", είπε ο Λοτζέσκι.

Ο Νικ Καλάθης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Ίσα ίσα που ανέλαβε όλη την ευθύνη για την ήττα από την Φενέρμπαχτσε , την 3η στη σειρά που υπέστη ο Παναθηναϊκός στην EuroLeague . " Εγώ δεν παίζω καλά και πληγώνεται η ομάδα. Πρέπει να βγάζω ενέργεια και να βρίσκω τους συμπαίκτες μου, όταν είναι ελεύθεροι. Πρέπει να γίνω καλύτερος για να βελτιωθεί η ομάδα", τόνισε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

" Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, θα πρέπει απλά να το δείξουμε. Δεν σουτάρουμε καλά ως ομάδα και έχω μεγάλη ευθύνη εγώ για να την σπρώξω και να αποκτήσουμε το μομέντουμ. Εάν το κάνουμε, μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο", δήλωσε ο Καλάθης.

Ο Ματ Λοτζέσκι, από τη μεριά του, είπε για το ματς: " Είναι εκνευριστικό, επιστρέψαμε στο παιχνίδι, πλησιάσαμε μέχρι τον έναν πόντο, αλλά σούταραν πολύ καλά, έβαλαν πολλά τρίποντα και αυτό κατά τη γνώμη μου έκανε την διαφορά στο παιχνίδι. Εάν δεις τα ποσοστά ευστοχίας μας είναι εύκολο να πεις ότι δεν έχουμε αυτοπεποίθηση.

Νομίζω όμως ότι απόψε παίξαμε πολύ καλύτερο μπάσκετ απ' ότι εδώ και ένα μήνα, πάλι όμως δεν βάλαμε αρκετά σουτ για να κάνουμε την διαφορά. Αυτοί σούταραν πολύ καλά. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε το μομέντουμ, με τον Νικ (Καλάθη). Όταν τον είδαμε να σκοράρει, πιστέψαμε ότι θα επιστρέψουμε και πως θα νικήσουμε, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ