EUROLEAGUE

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Να είστε προσεκτικοί περισσότερο από κάθε άλλη φορά"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / BEST OF / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / BEST OF / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) G4PHOTOS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15), καλώντας τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ να είναι πιο προσεκτικοί από ποτέ και να μην απαντήσουν σε ενδεχόμενες προκλήσεις.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται όλοι στον Παναθηναϊκό Superfoods, από τους παίκτες και τους προπονητές μέχρι τη διοίκηση του συλλόγου. Οι "πράσινοι" θέλουν να αποφύγουν τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις και γι αυτόν τον λόγο εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν το κοινό της ομάδας για τα μέτρα ασφαλείας και όλα όσα θα τηρηθούν την Παρασκευή (2/3, 21:15).

Στο "τριφύλλι" επισημαίνουν ότι οι Θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν δυόμισι ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, ενώ καλούν τον κόσμο της ομάδας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά του εντός του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Παρουσία των εκπροσώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, της ΚΑΕ Ολυμπιακός, της ΔΕΑΒ και Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/2) η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της Παρασκευής (2/3, 21.15). Όπως αποφασίστηκε, αυτά θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά και δεδομένου πως το παιχνίδι είναι ήδη sold out δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η πρόσβαση στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα ήθελε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα. Η στήριξή τους την φετινή σεζόν είναι μεγαλύτερη από ποτέ, κάτι επιβεβαιώθηκε τόσο με το ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας, όσο και με ένα ακόμη sold out για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, 18 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του!

Εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης και με βάση τις διαμορφωθείσες συνθήκες από τη διοργανώτρια Αρχή, τους καλεί να είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά προσεκτικοί στηρίζοντας την ομάδα μόνο με τη φωνή τους. Όπως μόνο αυτοί έχουν αποδείξει ότι γνωρίζουν πολύ καλά!

Δεδομένης της εξάντλησης της αυστηρότητας που παρατηρείται από τις αρμόδιες Αρχές απέναντι στην ομάδας μας, θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί ώστε να μην διακυβευτεί η πορεία μας προς το Βελιγράδι.

Προστατεύουμε τον Παναθηναϊκό δίνοντας βάση στα κάτωθι:

  • Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, υπενθυμίζει πως δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
  • Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο του αγώνα. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι "δρακόντεια"!
  • Μην προμηθευτείτε εισιτήριο από κάποιον "τρίτο". Πέραν του ότι είναι παράνομο, δεν είναι και βέβαιο ότι θα σας επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο. Βλέπετε, υπάρχουν επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την "δίψα" των φιλάθλων να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα πουλώντας πλαστά εισιτήρια. Ο νόμος είναι αυστηρός τόσο για τον "θύτη" (αυτόν που πουλάει πλαστό εισιτήριο, ή μεταπουλά το δικό του), όσο και για το "θύμα" (εκείνον που το αγοράζει).
  • Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη, οι Θύρες θα ανοίξουν 2.5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (18.45). Γι' αυτό ελάτε από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους.
  • Καθίστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας!
  • Οι διάδρομοι του κλειστού θα πρέπει να παραμείνουν "καθαροί" από κόσμο. Αφενός μεν για τη δική σας ασφάλεια και αφετέρου γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας από τη Euroleague!
  • Μην απαντήσετε σε προκλήσεις αντιπάλων και "τρίτων" που θέλουν το κακό της ομάδας μας. Στηρίξτε τους αθλητές μας μόνο με τη φωνή. Αποφύγετε τη χρήση λέιζερ και οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν συνάδει με τα φίλαθλα και Παναθηναϊκά ιδεώδη. Μην πετάξετε στο παρκέ ούτε… χαρτάκι και τους δώσετε την ευκαιρία να το "εκμεταλλευτούν".

Είμαστε Παναθηναϊκοί, είμαστε διαφορετικοί από τους υπόλοιπους! Ας τους το αποδείξουμε για ακόμα μία φορά!

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ