EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Πολύ σκληρό παιχνίδι, σημαντική νίκη"

Ιβάνοβιτς: "Πολύ σκληρό παιχνίδι, σημαντική νίκη"

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Άλμπα Βερολίνου, γιατί έπαιξε καλή άμυνα, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Τι υποστήριξε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο του "διπλό" στο Top 16, μετά το 65-59 επί της Άλμπα Βερολίνου. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε όμως να παίξει σκληρή άμυνα, όπως ανέφερε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο προπονητής των "πρασίνων" δήλωσε:

" Ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η Άλμπα έπαιξε καταπληκτική άμυνα. Νομίζω ότι στο κομμάτι της άμυνας και του πώς να κατεβάζει το ρυθμό ενός αγώνα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Εμείς, στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και απαντήσαμε παίζοντας σκληρή άμυνα, ενώ καταφέραμε και να τρέξουμε. Πιστεύω ότι το σημείο που βάλαμε τους τρεις ψηλούς ήταν αυτό που γύρισε το παιχνίδι. Επαναλαμβάνω πως στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο όμως αλλάξαμε τον ρυθμό και τρέξαμε γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό".

Από την πλευρά του, ο Σάσα Ομπράντοβιτς πρώτα συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του και εν συνεχεία είπε: " Για εμάς αυτό το ματς ήταν σχολείο. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ποιοτική ομάδα. Στο δεύτερο μέρος κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες μας και να μας χτυπήσει σε κάποια μις ματς. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν μέχρι τέλους. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό, όχι όμως και στο δεύτερο, όπου έδειξε πως είναι πιο ποιοτική ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ