EUROLEAGUE

Η βραδιά των ρεκόρ!

Η βραδιά των ρεκόρ!
INTIME SPORTS

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καρσίγιακα, οι Τζέιμς Γκιστ και Νικ Καλάθης έκαναν νέο ρεκόρ καριέρας στην Euroleague. Στην 9η θέση των κορυφαίων σκόρερ ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καρσίγιακα για τη 2η αγωνιστική της Euroleague απέκτησε επετειακό χαρακτήρα για τον Νικ Καλάθη. Βλέπετε, ο ομογενής πλεϊμέικερ του "τριφυλλιού" πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στις ασίστ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μάλιστα τα κατάφερε για δεύτερη σερί εβδομάδα, αφού την περασμένη, στο Κρασνοντάρ, είχε μοιράσει 7. Αυτή τη φορά όμως ο αριθμός ήταν... διψήφιος. Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 11 ασίστ, για να αποκτήσει έναν ακόμη λόγο να θυμάται το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα.

Ο φόργουορντ/σέντερ της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς "έσπασε" το προσωπικό του ρεκόρ σε επίπεδο επιθετικής παραγωγικότητας με του 27 πόντους που σημείωσε στον αγώνα με την τουρκική ομάδα. Προηγούμενη κορυφαία επίδοσή του ήταν οι 24 πόντοι που είχε πετύχει στις 21 Νοεμβρίου 2013.

Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο κάπτεν του Παναθηναϊκού φιγουράρει πλέον στην 9η θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της διοργάνωσης με 2.334 πόντους, ξεπερνώντας τον Ιγκόρ Ρακότσεβιτς (2.328).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ