EUROLEAGUE

Η "καταιγίδα" του Κέι Σι Ρίβερς: Τέσσερα ρεκόρ καριέρας ο Αμερικανός!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το κορυφαίο βράδυ της επαγγελματικής του καριέρας στο υψηλότερο επίπεδο έζησε στο παρκέ της Martin Carpena Arena, απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, ο 31χρονος Κέι Σι Ρίβερς.

Στα εννέα πρώτα λεπτά του στον αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague, έκανε τέσσερα κλεψίματα και έγραψε ρεκόρ καριέρας στην συγκεκριμένη κατηγορία! Δεν είχε κλέψει ποτέ περισσότερες από τρεις μπάλες και στο παρκέ της Martin Carpena Arena έκλεψε τέσσερις σε ελάχιστα λεπτά. Ο Κέι Σι Ρίβερς μπήκε με πείσμα στο γήπεδο των Ανδαλουσιάνων, έπαιξε με τρομερή αποφασιστικότητα και στο τέλος της βραδιάς, στην 140η εμφάνιση του στην EuroLeague, έκανε την κορυφαία του εμφάνιση που συνδυάστηκε με τρία ρεκόρ και την ισοφάριση ενός τέταρτου career-high.

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙ ΣΙ ΡΙΒΕΡΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΓΑ

24 πόντοι (career-high)

με

3/3 δίποντα

6/10 τρίποντα (ισοφάριση career-high)

3 ριμπάουντ

2 ασίστ

5 κλεψίματα (career-high)

27 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (career-high)

σε 30:30 συμμετοχής

Μετά, λοιπόν, την 26η φετινή του εμφάνιση ο Αμερικανός έχει 9.69 πόντους (52.8% στα δίποντα, 38.5% στα τρίποντα, 70.4% στις βολές), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1.2 κλεψίματα, μόλις 0.7 λάθη και 7.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 25.15 λεπτά συμμετοχής. Δεν κάνει καλή σεζόν, έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα για την δεδομένη κλάση του, όμως σε ένα πραγματικά πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, βγήκε μπροστά, έπαιξε με πάθος, πείσμα και αυτοσυγκέντρωση, διέλυσε τα κοντέρ και στο τέλος έφυγε από το παρκέ της Martin Carpena Arena δικαιωμένος...

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ