EUROLEAGUE

Η φωτογραφία του αγώνα: ο εκστασιασμένος Αντετοκούνμπο!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αν το... πάρτι του Παναθηναϊκού στο Game 1 των playoffs της Euroleague κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης είχε πρόσωπο, αυτό θα ήταν του εκστασιασμένου Θανάση Αντετοκούνμπο!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για το Game 1 των playoffs της Euroleague και από το πρώτο δευτερόλεπτο έστειλε το μήνυμα στην αντίπαλο του ότι την περιμένει ένα σκληρό βράδυ!

Οι "πράσινοι" του Τσάβι Πασκουάλ ευτύχησαν να έχουν σε... οργιαστική βραδιά τους Νικ Καλάθη (11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 16 ασίστ - 29 στην αξιολόγηση) και Μάικ Τζέιμς (24 πόντους, 8 ριμπάουντ - 27 στην αξιολόγηση), ωστόσο αν το πάρτι του Παναθηναϊκού στο παρκέ είχε πρόσωπο, αυτό θα ήταν του εκστασιασμένου Θανάση Αντετοκούνμπο!

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού σε 14.49'' συμμετοχής είχε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 μπλοκ και με την ενέργεια και το πάθος που έβγαλε σε άμυνα και επίθεση, χάρισε εντυπωσιακές στιγμές στους 18.000 οπαδούς του "τριφυλλιού" που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, όντας σίγουρα ο πλέον εκφραστικός παίκτης των "πρασίνων" στο εμφατικό 95-67 επί της Ρεάλ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρεκόρ καριέρας και Playoffs σε τρεις περιόδους ο Καλάθης!
Η σκαστή πάσα του Καλάθη που "πάγωσε" την άμυνα της Ρεάλ
Με ελατήρια στα πόδια ο Τζέιμς Γκιστ!
Photo: Πανό στο ΟΑΚΑ με τον Μπερτομέου σε δολάριο
PHOTOS: Το τρελό πάρτι Γιαννακόπουλου στα επίσημα του ΟΑΚΑ
Ισοπεδωτικός ο Παναθηναϊκός, 95-67 τη Ρεάλ Μαδρίτης
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ