EUROLEAGUE

H EuroLeague δεν έχει καταβάλλει στον Παναθηναϊκό 670.000 ευρώ

H EuroLeague δεν έχει καταβάλλει στον Παναθηναϊκό 670.000 ευρώ
EUROKINISSI

Σύμφωνα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, η EuroLeague δεν έχει καταβάλλει το ποσό των 670.000 ευρώ στους πράσινους, που αντιστοιχεί σε νίκες από την φετινή σεζόν.

Τα Playoffs είναι σ’ εξέλιξη, ωστόσο η κόντρα της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες από τον Παναθηναϊκό, η διοργανώτρια αρχή δεν έχει καταβάλλει στους "πράσινους" 670.000 ευρώ. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στα έσοδα από τις νίκες του "τριφυλλιού" και θα έπρεπε να έχει δοθεί από τις 15 Απριλίου!

Σαφώς το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι ότι αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στα πρόστιμα τα οποία έχουν επιβληθεί στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει βάση τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού οι τιμωρίες δεν έχουν τελεσιδικήσει. Οπότε, όπως γίνεται αντιληπτό εκτιμάται από το πράσινο στρατόπεδο ότι αυτή η κίνηση της EuroLeague είναι στο πλαίσιο της κόντρας που υπάρχει με τους «πράσινους».

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ