EUROLEAGUE

Η AS επικαλείται το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον Καλάθη

Η AS επικαλείται το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον Καλάθη

Η ισπανική σελίδα AS αναδημοσίευσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr για τη συμφωνία του Νικ Καλάθη με την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο τριών ετών.

Το Sport24.gr αποκάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/5) ότι ο Νικ Καλάθης συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Το ρεπορτάζ αναδημοσίευσε η ισπανική σελίδα AS και το έχει κεντρικό στην κατηγορία του μπάσκετ. "Καλάθης και Μπαρτσελόνα έχουν συμφωνία, σύμφωνα με το Sport24.gr" είναι το τίτλος του κειμένου στην ηλεκτρονική έκδοση της AS.

Στο κείμενο αναφέρονται όλα τα στοιχεία που σας είχε μεταφέρει το Sport24.gr από νωρίς. Ότι δηλαδή η ομάδα της Βαρκελώνης ανέβασε την Τετάρτη (27/5) το βράδυ την προσφορά της, με τον Καλάθη να συμφωνεί με τους Καταλανούς για κλειστό τριετές συμβόλαιο, με τις συνολικές απολαβές του να αναμένεται να είναι περίπου 5.5 εκατ. ευρώ.

Η AS επικαλείται το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον Καλάθη

Η συμφωνία βέβαια δεν μπορεί να ανακοινωθεί μέχρι ο έμπειρος γκαρντ να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, ωστόσο αυτό το ζήτημα μοιάζει τυπικό αυτή τη στιγμή, αφού το συμβόλαιό του ήταν μετέωρο από όταν άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα λόγω του κορονοϊου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα ο Καλάθης
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ