EUROLEAGUE

Η απίστευτη "κατρακύλα" του Ρίβερς: Από τα career-high στο career-low

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του στην EuroLeague έκανε ο K.C. Rivers στο Τελ Αβίβ, δύο αγωνιστικές μετά τα τρία ατομικά ρεκόρ απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις κι ο Κέι Σι Ρίβερς το ξέρει καλά. Λίγες μέρες μετά τα τρία ατομικά ρεκόρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα (σε πόντους, κλεψίματα και αξιολόγηση, ενώ είχε ισοφαρίσει και την καλύτερη επίδοσή του με έξι εύστοχα τρίποντα), ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού έζησε την χειρότερη βραδιά της καριέρας του στην EuroLeague στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 28η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Σε 141 αγώνες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Ρίβερς είχε γράψει τρεις φορές -6 μονάδες στην αξιολόγηση, όμως στο Τελ Αβίβ πήγε ακόμη πιο χαμηλά για να γράψει -7 σε 12:33 συμμετοχής καθώς είχε 0/3 δίποντα, 0/5 τρίποντα και 0/2 βολές, μαζί με δύο λάθη. Αν δεν είχε μαζέψει και τέσσερα ριμπάουντ, τότε θα είχε γράψει μία από τις χειρότερες επιδόσεις στην ιστορία της EuroLeague. Αυτή είναι όμως και η ομορφιά των διαδοχικών αγώνων, με τον Αμερικανό να συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πολύ έντονα σκαμπανεβάσματα στην διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ