EUROLEAGUE

Η απάντηση του Καντζούρη για το timeout της Μπάμπεργκ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν έξαλλοι με τον υπηρεσιακό head coach της Μπάμπεργκ, Ηλία Καντζούρη, που εξήγησε για ποιον λόγο πήρε timeout στο 38' της αναμέτρησης.

Με τον Αντρέα Τρινκέρι εκτός πάγκου εξαιτίας μιας επέμβασης στον ώμο, η Μπάμπεργκ βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στα χέρια του Ηλία Καντζούρη. Ο υπηρεσιακός head coach (σ.σ.: ο Αντρέα Τρινκιέρι απέχει εδώ και δύο εβδομάδες λόγω επέμβασης στον ώμο) της Μπάμπεργκ έβαλε φωτιά στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό , όταν κάλεσε timeout στο 38', με τους ανθρώπους των πρασίνων να του επιτίθενται στο φινάλε για να ζητήσουν εξηγήσεις για την κίνησή του.

" Εχουμε σεβαστεί τους πάντες, εμάς απόψε δεν μας σεβάστηκαν" δήλωσε ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο στην κάμερα των καναλιών Novasports, για να απαντήσει λίγα λεπτά αργότερα ο Καντζούρης: " Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω, ήταν να δείξω έλλειψη σεβασμού. Έχω απεριόριστο για τον Παναθηναϊκό, τον προπονητή και το επιτελείο του και λυπάμαι αν το εξέλαβαν έτσι. Θα θυμίσω ότι πέρυσι χάσαμε από το +10 στα τελευταία δύο λεπτά, όταν έκαναν σερί 0-11. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, να σιγουρέψω πως η νίκη δεν θα φύγει από τα χέρια μας. Τίποτα παραπάνω".

Ο Ηλίας Καντζούρης παραδέχθηκε, τέλος, πως ο Αντρέα Τρινκιέρι θα επιστρέψει σύντομα στην θέση του, καθώς έχει ήδη αρχίσει να παρακολουθεί τις προπονήσεις της Μπάμπεργκ.

Λίγο αργότερα μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στη Γερμανία, Χρήστο Μπάλλο, για τη νίκη της γερμανικής ομάδας επί του "τριφυλλιού" εξηγώντας πως " κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την ποιότητα και την αξία του. Όταν παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορείς να νιώθεις φόβο. Η ομάδα έβγαλε όλη της την ενέργεια για ν' ανταποκριθεί και τα κατάφερε, παρότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ