EUROLEAGUE

Γρίφος η δωδεκάδα για το ντέρμπι

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15) συνεχίστηκε δίχως προβλήματα την Πέμπτη, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει την άνεση να επιλέξει τους δώδεκα παίκτες που θεωρεί πιο κατάλληλους.

Για δεύτερη σερί μέρα, όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods προπονήθηκαν κανονικά για να ολοκληρωθεί δίχως προβλήματα η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15). Οι "πράσινοι" είναι πλήρεις για πρώτη φορά μετά από ενάμιση μήνα, δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τόσο ο Ματ Λοτζέσκι όσο και ο Κένι Γκάμπριελ.

Έτσι, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει δεξαμενή δεκαπέντε (15) παικτών μέσα από την οποία θα αποφασίσει για τη δωδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους "ερυθρόλευκους". Σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα του "τελικού" για τον Παναθηναϊκό Superfoods, δεδομένου ότι μπορεί να κρίνει πολλά για τη μάχη της τετράδας (σε περίπτωση νίκης), αλλά ταυτόχρονα να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και την οκτάδα (σε περίπτωση ήττας).

Στο "τριφύλλι" αναγνωρίζουν απόλυτα την κρισιμότητα της αναμέτρησης, γι αυτό κιόλας ο Τσάβι Πασκουάλ έχει δουλέψει αρκετά στο τακτικό κομμάτι.

Στην παρούσα φάση, μόνο ένας παίκτης μοιάζει βέβαιο πως θα απουσιάσει από τις τελικές επιλογές του 45χρονου τεχνικού για τη δωδεκάδα. Ο λόγος για τον Ζακ Όγκαστ, ο οποίος -μετά την έλευση του Έιντριαν Πέιν- βλέπει τον χρόνο και τον χώρο του στα παιχνίδια της EuroLeague να έχει εκμηδενιστεί. Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χίμκι, λαμβάνοντας το... πρώτο μήνυμα. Αντίστοιχα, εκτός θα μείνει κι απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας πλέον ρόλο μόνο εντός των συνόρων.

Από εκεί και πέρα, οι άλλες δύο θέσεις παραμένουν ανοιχτές (μία στην περιφέρεια και μία στη ρακέτα). Οι αποφάσεις θα παρθούν μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (2/3), ήτοι λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ, κι αφού πρώτα επιβεβαιωθεί ότι ο Ματ Λοτζέσκι είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Μην ξεχνάμε πως o 33χρονος φόργουορντ απουσίασε από την δράση τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ενώ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς μόλις τις τελευταίες δυο - τρεις ημέρες. Σε περίπτωση τώρα που φανεί ότι δεν είναι στο 100%, είναι σαφές πως επικρατέστερος για μια θέση στην περιφέρεια είναι ο Μάρκους Ντένμον.

Στο μυαλό του Τσάβι Πασκουάλ υπάρχουν πολλά διαφορετικά σενάρια για την ομάδα που πρόκειται να παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό...

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ