EUROLEAGUE

Γουάιλι: Στην Ισπανία το... προχώρησαν για την Ουνικάχα Μάλαγα

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το όνομα του Τζέικομπ Γουάιλι συνδέθηκε με την Ουνικάχα Μάλαγα, με ισπανικό δημοσίευμα να πηγαίνει το θέμα ένα βήμα παρακάτω και να κάνει λόγο για προτεραιότητα του Λούις Κασιμίρο.

Ο Τζέικομπ Γουάιλι είδε το όνομά του να συνδέεται με ενδιαφέρον της Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία θα ψάξει για έναν αθλητικό ψηλό το φετινό καλοκαίρι. Ο Φρανκ Έλεγκαρ αναμένεται να αποχωρήσει, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του Λούις Κασιμίρο.

Μία μέρα μετά το ισραηλινό δημοσίευμα που τον έβαζε για πρώτη φορά στο κάδρο, η "Opinion de Malaga" πήγε το θέμα ένα βήμα παρακάτω, εξηγώντας πως ο Τζέικομπ Γουάιλι δεν είναι απλά ένα όνομα μεταξύ αυτών που εξετάζονται από τους πράσινους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η εμπειρία που έχει από τη Liga Endesa (πέρσι έκλεισε τη σεζόν στην Γκραν Κανάρια), τα αθλητικά προσόντα του και οι δυνατότητες εξέλιξεις είναι στοιχεία που έχουν κάνει τον Λούις Κασιμίρο να τον ξεχωρίσει, από την άλλη όμως η αδυναμία του να εκτελέσει εκτός της ρακέτας αποτελεί ένα σημαντικό "μείον" στη διαδικασία λήψης της τελικής απόφασης.

Ο Τζέικομπ Γουάιλι αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, έχοντας 5.4 πόντους και 1.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην EuroLeague. Επί των ημερών του Αργύρη Πεδουλάκη αποτελούσε τον βασικό σέντερ του τριφυλλιού, η έλευση του Ρικ Πιτίνο και η αλλαγή στον τρόπο άμυνας όμως τον έστειλε στο... βάθος του πάγκου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ