EUROLEAGUE

Γκιστ: "Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα στην Kombank Arena"

Γκιστ: "Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα στην Kombank Arena"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του Παναθηναϊκού "πέταξε" το μεσημέρι της Πέμπτης (10/3) για το Βελιγράδι, με τους Τζέιμς Γκιστ και Τζέιμς Φελντέιν να μιλούν για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (11/3, 21:00).

Την έκτη σερί νίκη στο Top 16 της Euroleague αναζητά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (11/3, 21:00) φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι "πράσινοι" δοκιμάζονται σε μια από τις πιο "καυτές" έδρες της Ευρώπης , με την Kombank Arena να είναι κατάμεστη για μία ακόμη φορά. Η αποστολή του "τριφυλλιού" αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/3) για τη σερβική πρωτεύουσα , με τους Τζέιμς Γκιστ και Τζέιμς Φελντέιν να σχολιάζουν τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

" Θα είναι ωραία εκεί. Στο γήπεδο θα επικρατεί απίστευτη ατμόσφαιρα. Αγαπώ το μπάσκετ και απολαμβάνω τέτοια παιχνίδια. Θα είναι ευκαιρία για ένα ωραίο ματς. Ο κόσμος υποστηρίζει ένθερμα την ομάδα του, αλλά εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε από αυτό το γεγονός. Θα πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να πάμε μπροστά. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση στο Top16 αλλά και το αβαντάζ της έδρας. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να φτάσουμε εκεί που περιμένουμε από την αρχή της χρονιάς", δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς Γκιστ για να συνεχίσει αναφερόμενος στα κλειδιά της επιτυχίας στο Βελιγράδι:

" Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Όπως προανέφερα θα παίξουμε σε ένα πολύ όμορφο και μεγάλο γήπεδο με 20.000 κόσμο, ο οποίος δίνει ώθηση στον Αστέρα. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να μπει μέσα στο παιχνίδι. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Με λίγα λόγια πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι".

Γκιστ: "Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα στην Kombank Arena"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φελντέιν: "Πάμε όπως στη Μάλαγα"

Από μέρους του, ο Τζέιμς Φελντέιν δήλωσε πως " θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα βρεθούμε για δυο ώρες μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό 20000 ατόμων. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω, όμως, ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να πάρει τη νίκη. Έχουμε παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητές μας και ότι μπορούμε να φτάσουμε στο Final 4", ενώ σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στη νίκη, σημείωσε: " Πρέπει να ξεκινήσουμε όπως στο παιχνίδι με τη Μάλαγα. Μπήκαμε πολύ δυνατά και παίξαμε σκληρή άμυνα ελέγχοντας τον ρυθμό από την αρχή ως το τέλος. Με την απόδοσή μας το κάναμε να μοιάζει εύκολο. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να κάνουμε και στο Βελιγράδι. Η άμυνα, ο έλεγχος του ρυθμού, αλλά κυρίως των ριμπάουντ είναι τα κλειδιά της επιτυχίας".

Τέλος, σχετικά με τα… γρήγορα πόδια των παικτών του Ερυθρού Αστέρα, είπε: " Έχουμε και εμείς πολλά γρήγορα και φρέσκα πόδια. Οι Γουίλιαμς και Χέινς μας έχουν βοηθήσει σημαντικά σε αυτό το κομμάτι καθώς μας δίνουν ενέργεια. Με αυτούς είμαστε καλύτεροι, κάτι που φαίνεται τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις. Η έλευσή τους έχεις ξεκουράσει πολύ εμένα και το Νικ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ