ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκιστ: "Μάχη με τον Σίνγκλετον"

Γκιστ: "Μάχη με τον Σίνγκλετον"

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα και τη μονομαχία του με τον Κρις Σίνγκλετον. Τι είπε ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21/11, 21:00) και ο Τζέιμς Γκιστ αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague , όσο και στη μάχη με τον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τους πράσινους μετά την θητεία του στο "τριφύλλι".

"Στο επαγγελματικό επίπεδο παίζεις απέναντι σε κάθε είδους παίκτη. Μπορεί να είναι και ένας φίλος σου που θα βρεθεί αντίπαλός σου. Ο Κρις (σ.σ. Σίνγκλετον) είναι ένας από τους καλύτερούς μου φίλους, ξέρω ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί και ξέρει πως θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Θέλουμε να κερδίσουμε, κι αυτός θέλει να κερδίσει, αλλά θα είναι μια σκληρή μάχη μέσα στο παρκέ. Τώρα σκέφτομαι το πώς θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα. Δεν σκέφτομαι τα πρόσωπα. Θα επικεντρωθώ στο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα. Θα είναι σκληρό παιχνίδι με υψηλή ένταση. Πρέπει να εστιάσουμε πλήρως εκεί και να παλέψουμε", δήλωσε ο 32χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ - σέντερ, όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στον Κρις Σίνγκετον.

Ο Τζέιμς Γκιστ στην αρχική του τοποθέτηση, είχε αναφέρει πως "κοιτάζοντας τα παιχνίδια που χάσαμε είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Το κλειδί είναι η κοντή μνήμη. Κάθε μέρα πρέπει να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα στις υποχρεώσεις μας. Αφήνουμε πίσω τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι".

Επίσης, δήλωσε πως πως "δεν έχω δει πολλά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα. Έχουμε πολλά διαδοχικά παιχνίδια μπροστά μας. Από χθες έχουμε κάνει σκάουτινγκ και το βράδυ θα δω περισσότερες στιγμές της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα παραδοσιακά είναι μια σπουδαία ομάδα. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου. Θα είναι ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι"

Να μην χάσουμε άλλο ματς στην έδρα μας

Ο Ματ Λοτζέσκι από την πλευρά του ανέφερε πως "προφανώς η Μπαρτσελόνα είναι μια μεγάλη ομάδα, που παίζει καλά τελευταία. Έχει πέντε σερί νίκες στην Euroleague. Πρέπει να παίξουμε καλά, να έχουμε ενέργεια, να έχουμε τον κόσμο μαζί μας και να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα από την αρχή".

Γκιστ: "Μάχη με τον Σίνγκλετον"

Ο Παναθηναϊκός σε επτά αναμετρήσεις στην EuroLeague μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ήττες και ο Ματ Λοτζέσκι, τόνισε: "Έπρεπε να τα έχουμε πάει καλύτερα με το πρόγραμμα που είχαμε. Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο ματς στην έδρα μας και πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα στην Euroleague. Οφείλουμε να έχουμε ενέργεια και σκληρή άμυνα".

Ο Ματ Λοτζέσκι ρωτήθηκε και το αν η ομάδα του είναι κουρασμένη; "Αυτό το ματς έρχεται σε καλό μομέντουμ, παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο, έπειτα από μια σκληρή εβδομάδα. Όλοι είναι εντάξει που έρχεται ένα μεγάλο ματς, δεν παίζει ρόλο η κούραση".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ