EUROLEAGUE

Γιώργος Συρίγος για τη νίκη του Παναθηναϊκού: "Δεν άλλαξε κάτι..."

Γιώργος Συρίγος για τη νίκη του Παναθηναϊκού: "Δεν άλλαξε κάτι..."

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Γκραν Κανάρια, τονίζοντας ότι ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι για τους "πράσινους" μετά το διπλό της Αρμάνι Μιλάνο στη Μόσχα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τελικά αυτό που έψαχνε εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες στην EuroLeague: μία εκτός έδρας νίκη. Έπειτα από εννέα συνεχόμενες ήττες μακριά από το ΟΑΚΑ οι "πράσινοι" έσπασαν την εκτός έδρας... κατάρα, νίκησαν την Γκραν Κανάρια και ξαναμπήκαν δυναμικά στην κούρσα της πρόκρισης στα playoffs. Επί της ουσίας, όμως, δεν άλλαξε κάτι, όπως υπογράμμισε στον Sport24 Radio 103,3 ο Γιώργος Συρίγος.

" Ο Παναθηναϊκός έκανε το αυτονόητο και μπορείς να πεις ότι ανά διαστήματα έπαιξε και αρκετά καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο μείωσε κατά κόρον τα λάθη του, ήταν ήρεμος και είχε ξεκάθαρο πλάνο. Η ουσία ποια είναι; Πριν από το παιχνίδι ήθελε 5 στα 7. Τώρα θέλει 5 στα 6, γιατί πήγε η Αρμάνι και κέρδισε μέσα στη Μόσχα. Δεν άλλαξε κάτι", ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Συρίγος.

" Όταν δεν ορίζεις την μοίρα σου, οι συντελεστές μεταβάλλονται, από τη στιγμή που εμπλέκονται τόσες πολλές ομάδες. Απόψε καταλήξαμε εκεί όπου ήμασταν και νωρίτερα. Αυτό που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να βρεθεί στο ίδιο σημείο που ήταν και πριν από τα παιχνίδια της αγωνιστικής. Πέντε νίκες ήθελε, την πήρε τη μία, αλλά θέλει πάλι πέντε. Αυτό είναι το παράδοξο, που είναι και τόσο φυσιολογικό".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ