EUROLEAGUE

Γιαννακόπουλος: "Πρέπει η EuroLeague να εφαρμόσει το Financial Fair Play"

Γιαννακόπουλος: "Πρέπει η EuroLeague να εφαρμόσει το Financial Fair Play"
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της Σ.Τ που παράθεσε για το "PAO ALIVE" στα τεράστια μπάτζετ κάποιων ομάδων της EuroLeague, ζητώντας την εφαρμογή του Financial Fair Play.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου για το "PAO ALIVE" μιλώντας για το πλάνο του για τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του όμως απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις που αφορούσαν τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, με μία από αυτές να επικεντρώνεται στο μπασκετικό τμήμα.

Με τα μπάτζετ των ομάδων - ειδικά των Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε - να έχουν φτάσει σε μεγάλα ύψη, ο ισχυρός άνδρας των "πράσινων" κλήθηκε να σχολιάσει έπειτα από σχετική ερώτηση αυτό το φαινόμενο, όντας ξεκάθαρος.

" Το μπάσκετ στην Ευρώπη ανεβαίνει και πολλές ομάδες έχουν δημιουργήσει μεγάλα μπάτζετ. Το Financial Fair Play πρέπει να εφαρμοστεί γιατί κάποιες ομάδες δεν το τηρούν" δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να συμπληρώσει: "Η Ευρωλίγκα πρέπει να είναι πιο αυστηρή και να το εφαρμόζει. Το να πάνε συνέχεια οι ίδιοι στο Φάιναλ Φορ, δεν κάνει καλό. Βλέπουμε στο ΝΒΑ ότι συνέχεια ξεπηδούν νέες ομάδες".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ