EUROLEAGUE

Γιαννακόπουλος: "Να κάνουμε αυτοκριτική και να σοβαρευτούμε"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στενοχωρημένος για τον αποκλεισμό από το Final Four, αλλά και με διάθεση να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε πλώρη για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε "καθαρά" τον Παναθηναϊκό, τον απέκλεισε από το Final Four της Κωνσταντινούπολης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό από το να παραδεχθεί την ανωτερότητα της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ταυτόχρονα, όμως, έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League, καθώς το πρωτάθλημα είναι ο τελευταίος μεγάλος στόχος του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά η δήλωσή του: " Δεν αξίζαμε να προκριθούμε. Σε μια σειρά αγώνων συνήθως κερδίζει ο καλύτερος και η Φενέρμπαχτσε ήταν καλύτερη. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να σοβαρευτούμε και να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ