EUROLEAGUE

Γιαννακόπουλος: "Φάσεις ξεφεύγουν κατ' επανάληψη και κατά συρροή σε βάρος του Παναθηναϊκού"

Γιαννακόπουλος: "Φάσεις ξεφεύγουν κατ' επανάληψη και κατά συρροή σε βάρος του Παναθηναϊκού"

Μία μέρα μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και τα παράπονα για τα διαιτητικά σφυρίγματα στο τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε επίσημα για όσα γίνονται στην EuroLeague.

Για πρώτη φορά φέτος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε επίσημα για τη διαιτησία στην EuroLeague. Μία μέρα μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Ulker Sports Arena και τις αποφάσεις των διαιτητών που σήκωσαν αρκετή συζήτηση από την πλευρά των "πρασίνων", ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού Superfoods αναφέρθηκε σε όσα γίνονται φέτος, κάνοντας λόγο για λάθη που γίνονται " κατ' επανάληψη και κατά συρροή εις βάρος του Παναθηναϊκού".

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

"Το μπάσκετ, ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, είναι ένα άθλημα που δυστυχώς πλέον βασίζεται όλο και περισσότερο στο λεγόμενο physical game.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ξεφεύγουν φάσεις από τους διαιτητές. Ο προβληματισμός μου είναι ότι ξεφεύγουν κατ' επανάληψη και κατά συρροή εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Είμαι βέβαιος ότι στα υψηλά κλιμάκια της διοργανώτριας αρχής έχει υπάρξει προβληματισμός και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπαίτιους γι' αυτά τα συνεχή κρούσματα αδικίας...".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ