EUROLEAGUE

Γιάνκοβιτς: "Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα"

Γιάνκοβιτς: "Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα"
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για το Κράσνονταρ το πρωί της Πέμπτης (15/10), εν όψει της πρεμιέρας της Euroleague απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (16/10, 18:00). Τι δήλωσαν οι Σάσα Τζόρτζεβιτς και Βλάντο Γιάνκοβιτς για το παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα.

Στο αεροπλάνο με προορισμό το Κράσνονταρ επιβιβάστηκε το πρωί της Πέμπτης (15/10) η αποστολή του Παναθηναϊκού, προκειμένου για την πρεμιέρα της Euroleague. Οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (16/10, 18:00), σε ένα παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσουν οι Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης, που παραμένουν στα "πιτς".

Οι "πράσινοι" θα δώσουν το τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι τους μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών, πριν κάνουν "σεφτέ" στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (19/10, 20:30). Η κούραση θα αποτελέσει (ξανά) τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού το διάστημα που ακολουθεί αφού η αποστολή θα φτάσει στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου (17/10), από το Κράσνονταρ.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague για τη "μονομαχία" με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τονίζοντας πως " είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς στην Euroleague και θα ταξιδέψουμε στη Ρωσία για να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και είναι βέβαιο πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε καλοί στις δύο πλευρές του παρκέ για να πάρουμε τη νίκη".

Από την πλευρά του, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ανέφερε: " Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Παναθηναϊκός ξεκινά τη χρονιά με σεβασμό στην ιστορία του, τους αντιπάλους του και τη διοργάνωση. Η Euroleague είναι ένας μπασκετικός μαραθώνιος που ενθουσιάζει τους φιλάθλους, που μπορούν να δουν υψηλού επιπέδου αναμετρήσεις και παίκτες. Οι αντίπαλοί μας είναι μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη".

Παρασκήνια από τη Media Day

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα video με παρασκήνια από τη media day της ομάδας που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Δείτε τα... παιχνίδια του Νικ Καλάθη, τον χορό του Τζέιμς Γκιστ αλλά και την "εγκυμοσύνη" του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Panathinaikos BC - Euroleague Media Day

Δείτε το απολαυστικό video της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τα παρασκήνια της Euroleague Basketball #MediaDay που ξεκινά αύριο (16/10, 18:00), με πρώτο αντίπαλο την Lokomotiv Kuban στο Krasnodar Basket-Hall! #paobc #BehindTheScenes

Posted by Panathinaikos BC on Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ