EUROLEAGUE

Γιάνκοβιτς: "Είμαστε προετοιμασμένοι για την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι"

Γιάνκοβιτς: "Είμαστε προετοιμασμένοι για την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι"

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Βλάντο Γιάνκοβιτς, μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio στο Βελιγράδι, Γιάννη Σταυρουλάκη, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αποψινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (audio).

Ο Παναθηναϊκός δίνει σε λίγες ώρες (11/3, 21:00) ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του στο Top 16 σε ό,τι αφορά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague. Οι "πράσινοι" μετρούν πέντε σερί νίκες στη διοργάνωση, με την έκτη να είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση (σε μεγάλο βαθμό), αλλά και τη δυνατότητα διεκδίκησης της δεύτερης θέσης από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στο Βελιγράδι, Γιάννη Σταυρουλάκη, για την αποψινή μονομαχία με τον Ερυθρό Αστέρα, την ατμόσφαιρα που αναμένεται να συναντήσει το "τριφύλλι" στην Kombank Arena αλλά και την ψυχολογία του Παναθηναϊκού που βρίσκεται... στα ύψη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αποψινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα: " Σίγουρα μετά την νίκη της Φενέρμπαχτσέ με την Λοκομοτίβ Κουμπάν εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικό για εμάς να νικήσουμε σήμερα. Έχουμε έρθει με στόχο να φτάσουμε στην νίκη έτσι ώστε να προκριθούμε πιο νωρίς. Στόχος μας είναι να ελέγχουμε το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα κάτι που δεν κάναμε στην έδρα μας. Να ελέγχουμε τα δικά τους επιθετικά ριμπάουντ και να έχουμε μεγάλη πίεση στη μπάλα".

Για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι: " Τίποτα. Θέλουμε να παίξουμε πιο σκληρά. Σκοπός μας είναι να μην αφήσουμε τον Ερυθρό Αστέρα να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του και από κει και πέρα το πιο σημαντικό για εμάς είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κάνουμε τις φάσεις που θέλουμε να βγάλουμε, να ήμαστε αρκετά εύστοχοι στα σουτ και μακάρι να φτάσουμε στη νίκη".

Για το τι ατμόσφαιρα περιμένουν να αντιμετωπίσουν: " Ξέρουμε σίγουρα ότι η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά "καυτή". Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό εδώ και αρκετό καιρό. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να είμαστε καλά και είμαστε έτοιμοι για αυτό. Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς όπως και για αυτούς. Αυτό που θέλουμε από την μεριά μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα και να μην αφήσουμε περιθώρια χαλάρωσης στην ομάδας μας".

Για το πως είναι η ψυχολογία της ομάδας πριν από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: " Η ψυχολογία μας μπορώ να πω είναι στα ύψη αλλά, αυτό δεν μπορεί να φέρει από μόνο του την νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση όλοι. Οι προπονήσεις μας πηγαίνουν πάρα πολύ καλά. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για το ματς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και από κει και πέρα πιστεύω στο τέλος να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα".

Για το ότι είναι ιδιαίτερο για πολλούς από την ομάδα ότι θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα: " Είναι ιδιαίτερο για πολλούς από εμάς που ερχόμαστε εδώ να παίξουμε. Κάποιοι έχουν παίξει αντίπαλοι με τον Ερυθρό Αστέρα. Όπως είπες και εσύ είναι ένα μεγάλο ματς. Ας ελπίσουμε στη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ