EUROLEAGUE

Γιάνκοβιτς: "Ώρα να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα"

Γιάνκοβιτς: "Ώρα να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα για τη νίκη επί της Καρσίγιακα ενώ έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Καρσίγιακα με 69-66 στην "Karsiyaka Arena" και πλέον στρέφεται στην επικείμενη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (4/12) ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς εξήγησε πως ήλθε η ώρα για τους "πράσινους" να κερδίσουν τους Καταλανούς.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα:

Για τον αγώνα: "Από το πρώτο λεπτό ήμασταν συγκεντρωμένοι. Κάναμε ότι μας είχε ζητήσει ο προπονητής στις προπονήσεις. Μας βοήθησε και το ότι δεν αγωνιστήκαμε για το πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι θα παίζαμε σε μια δύσκολη και καυτή έδρα. Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε πίεση γι΄ αυτό το αποτέλεσμα, αλλά τα καταφέραμε. Βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι όσα έχουν συμβεί ανήκουν στο παρελθόν. Αντιδράσαμε πολύ καλά στην πίεση, όταν η Καρσίγιακα κατάφερε και μας ισοφάρισε και μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε”.

Για το επόμενο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα: "Έχουμε καιρό να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα. Ήρθε η ώρα να την κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ