EUROLEAGUE

Για το 9-0 και τη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τη Μπαρτσελόνα (11/1, 21:00), φιλοδοξώντας να κάνει το 9-0 στο ΟΑΚΑ και να πάρει παράλληλα εκδίκηση από την “μπλαουγκράνα” για την πιο βαριά φετινή του ήττα.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο... Σαν αυτό που θέλει να προσφέρει απόψε (11/1, 21:00) ο Παναθηναϊκός στη Μπαρτσελόνα, στην άτυπη ρεβάνς εκείνου του επιβλητικού 71-98 με το οποίο είχε ηττηθεί η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλστην πρεμιέρα της κανονικής περιόδουστη Βαρκελώνη. Έκτοτε, βέβαια, πολλά έχουν αλλάξει και για τις δύο ομάδες.

Ομεν Παναθηναϊκόςπέτυχε 9 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια, η δε Μπάρτσα έχασε 10 από τους επόμενους 13 αγώνες της, πριν σημειώσει δύο “κολλητές” επιβλητικές νίκες επί της Χίμκι και της ΤΣΣΚΑ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.Η ουσία είναι ότικαι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση λίγο πριν από την υπ’ αριθμόν 32 αναμέτρησή τους σε επίπεδοEuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί απόψε με σκοπό να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στο ΟΑΚΑ (έχει 8-0), την ώρα που η Μπαρτσελόνα θα ψάχνει την 21η νίκη στις αναμετρήσεις με τους “πράσινους”(και την πρώτη στο ΟΑΚΑ από τον Μάρτιο του 2015), δίχως να υπολογίζει όμως τις υπηρεσίες του τραυματία Κέβιν Σεραφάν. Ο Γάλλος σέντερ είναι ο πρώτος σκόρερ (12,1π. μ.ό.), μπλοκέρ (0,9μ.ό.) και δεύτερος ριμπάουντερ (4,9μ.ό.) της Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν τον άφησαν να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα.

Έξι ασίστ από τον Λάκοβιτς απέχει ο Καλάθης

Σε επίπεδο στατιστικής, ο Νικ Καλάθης χρειάζεται 6 ασίστ για να “πιάσει” τον Γιάκα Λάκοβιτς στην 14η θέση της ιστορικής λίστας τηςEuroLeague.Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο χρειάζεται ένα κλέψιμο για να φτάσει τους Γιόνας Ματσιούλις και Τζέι Αρ Χόλντεν στην 5η θέση της ιστορικής λίστας, ενώ ένας συμπαίκτης του, ο Αντε Τόμιτς, θέλει τρία ριμπάουντ για να ξεπεράσει τον Κερέμ Γκονλούμ στην 5η θέση του σχετικού πίνακα.

* Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Πιότρ Πάστουσιακ (Πολωνία).

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα (21:00)

Μακάμπι-Μπάμπεργκ (21:05)

Αρμάνι Μιλάνο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)

Βαλένθια-Φενέρμπαχτσε (21:45)

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου

Χίμκι-Ρεάλ Μαδρίτης (19:00)

Αναντολού Εφές-Ερυθρός Αστέρας (19:30)

Ζαλγκίρις Κάουνας-Ουνικάχα Μάλαγα (20:00)

Μπασκόνια-Ολυμπιακός (21:30)

Δείτε εδώ την κατάταξη τηςEuroLeagueέπειτα από 16 αγωνιστικές

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ