EUROLEAGUE

Φρεντέτ - Ντέιβις: Φίλοι από παιδιά, "εχθροί" για 40 λεπτά

Φρεντέτ - Ντέιβις: Φίλοι από παιδιά, "εχθροί" για 40 λεπτά

Οι Τζίμερ Φρτεντέτ και Μπράντον Ντέιβις συνδέονται με στενή φιλία παιδιόθεν και μιλούν στην κάμερα της EuroLeague για την κοινή τους πλέον παρουσία στη διοργάνωση, λίγες ημέρες πριν το Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την επανέναρξη της EuroLeague, η οποία θα τον βρει στο ΟΑΚΑ για το δύσκολο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Εξωαγωνιστική ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης, η συνάντηση των Τζίμερ Φρεντέτ και Μπράντον Ντέιβις, δύο πολύ καλών φίλων που γνωρίζονται και κρατούν σχέσεις από τα κολλεγιακά χρόνια.

Με αφορμή το ερχόμενο μεταξύ τους παιχνίδι (21/2), η EuroLeague κάλεσε τους δύο παίκτες να μιλήσουν για τη στενή φιλία που τους συνδέει, με τον γκαρντ του "τριφυλλιού" να λέει: " Παιξαμε μαζί στο κολλέγιο για μερικά χρόνια και είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Είναι ένας σπουδαίος τύπος και έχει σπουδαία καριέρα. Τα τελευταία χρόνια παίζει εξαιρετικά και τώρα είναι στην Μπαρτσελόνα όπου τα πηγαίνει περίφημα. Μιλούσαμε πολύ το καλοκαίρι στη Γιούτα, δουλέψαμε μαζί, βγήκαμε μαζί με τις οικογένειές μας. Είναι ένας σπουδαίος τύπος που έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει εδώ που βρίσκεται τώρα. Κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτόν. Φέτος με φωνάζει ρούκι, αλλά του λέω να μην με λέει έτσι γιατί είμαι μεγαλύτερός του (σ.σ. γέλια). Είναι πάντα ωραίο να τον αντιμετωπίζω, να του κλέβω την μπάλα ή να βάλω ένα σουτ μπροστά του".

Από την πλευρά του, ο Μπράντον Ντέιβις είπε: "Είναι πιο αστείος από ότι νομίζουν πολλοί. Είναι σπουδαίο παιδί, Δεν βλεπόμαστε συχνά, αλλά όποτε γίνεται συζητάμε και περνάμε πολύ ωραία. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι ενθουσιασμένος που παίζει στη EuroLeague, με ρώτησε για τη διοργάνωση και τις διαφορές με την Κίνα όταν ήρθε, του μίλησα για όλα. Πλέον παίζουμε αντίπαλοι και έχει πλάκα".

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε το video της EuroLeague:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ