EUROLEAGUE

Φρεντέτ: "Μπορούμε το Final Four, όλα γίνονται στα playoffs"

Φρεντέτ: "Μπορούμε το Final Four, όλα γίνονται στα playoffs"
EUROKINISSI

Αν υπάρχει ένας παίκτης με τρομερή αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό, αυτός είναι ο Τζίμερ Φρεντέτ. Δείτε τι δήλωσε ο Αμερικανός για τον Πιτίνο, τον Παναθηναϊκό, τα playoffs και το Final Four της EuroLeague (VIDEO).

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπορεί να φτάσει στο Final Four της Κολωνίας και εκεί να διεκδικήσει ακόμη και το τρόπαιο της EuroLeague δήλωσε ο Τζίμερ Φρεντέτ στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Ο Αμερικανός παραδέχθηκε πως είναι ενθουσιασμένος για την επικείμενη συνεργασία του με τον Ρικ Πιτίνο και τόνισε ότι περνάει πολύ όμορφα στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζίμερ Φρεντέτ:

" Όλα είναι όμορφα μέχρι στιγμής. Εχω μια όμορφη εμπειρία εδώ, ο κόσμος με αντιμετωπίζει πολύ καλά, η ομάδα το ίδιο, έχω σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητικό team. Υπάρχουν πολλά πράγματα στην Ελλάδα, οι παραλίες είναι εξαιρετικές, το φαγητό επίσης, οι άνθρωποι.

Υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στο ΝΒΑ και τη EuroLeague, προφανώς το παιχνίδι είναι πιο σύντομο, το γήπεδο είναι μικρότερο, οι χώροι πιο στενοί, το παιχνίδι έχει πιο ομαδικό χαρακτήρα και πρέπει η μπάλα να γυρίζει. Αισθάνεσαι κολεγιακή ατμόσφαιρα όταν είσαι στα αποδυτήρια με τα παιδιά.

Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψε ο Πιτίνο, είναι ένας προπονητής γρήγορου ρυθμού και νομίζω ότι ταιριάζει σε αυτή την ομάδα. Είναι ένας θρύλος της προπονητικής, έχει κάνει καταπληκτικά πράγματα στις ΗΠΑ, αλλά και πέρυσι με αυτή την ομάδα. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που τον έχουμε ξανά μαζί μας.

Έχουμε βρει ρυθμό, δύο νίκες στη σειρά εκτός έδρας είνα δύσκολο να κάνεις στη EuroLeague. Eίμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε, αλλά έχουμε περισσότερα να πετύχουμε. Μπορούμε να είμαστε ακόμη καλύτερη ομάδα. Εχουμε μια ευκαιρία για να φτάσουμε στα playoffs και εκεί όλα μπορούν να συμβούν. Ελπίζω να φτάσουμε στο Final Four, έχουμε το ταλέντο κι αυτός είναι ο στόχος κάθε ομάδας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ