EUROLEAGUE

Φελντέιν: "Χάσαμε την συγκέντρωσή μας"

Φελντέιν: "Χάσαμε την συγκέντρωσή μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3, Γιάννη Σταυρουλάκη, λίγη ώρα μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (69-67), εστιάζοντας στα λάθη που έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά και τον "τελικό" με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, σε μία εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα (69-67) , με τον Τζέιμς Φελντέιν να μιλάει λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3, Γιάννη Σταυρουλάκη.

Ο Δομινικανός γκαρντ τόνισε αρχικά πως " ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε ένα πολύ κακό διάστημα και αυτό το πληρώσαμε στην συνέχεια, καθώς προηγήθηκε ο Αστέρας και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς, που μας έκαναν να χάσουμε την συγκέντρωσή μας", ενώ για τη συνέχεια του Top 16 σχολίασε:

" Πρέπει να αφήσουμε πίσω το αποψινό ματς. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια με πρώτο αυτό κόντρα στην Λοκομοτίβ, η οποία έχει 3 συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού. Αυτό αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς, ώστε να κερδίσουμε. Αυτό θα είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς, ενόψει της συνέχειας στο Top 16".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ