EUROLEAGUE

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Λεκαβίτσιους

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ / ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ / ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για πρώτη φορά από την ημέρα που έγινε παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods, ο Λούκας Λεκαβίτσιους προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ εν όψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (13/10, 22:00).

Τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της EuroLeague, ο Τσάβι Πασκουάλ είχε ένα πολύ ευχάριστο νέο: την ένταξη του Λούκας Λεκαβίτσιους στο προπονητικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού Superfoods!

Ο 23χρονος πλεϊμέικερ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Eurobasket, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός μάχης για περίπου πέντε εβδομάδες. Αρχικά με πατερίτσες και μετά με μπότα στο πόδι, έχασε τόσο τη μεγάλη διοργάνωση με τη φανέλα της Λιθουανίας όσο και την εκκίνηση της σεζόν με τα χρώματα του "τριφυλλιού".

Από το βράδυ της Τρίτης (10/10) όμως, προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, στέλνοντας μήνυμα στον προπονητή του πως μπορεί να τον υπολογίζει για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα των "πρασίνων" και τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα (13/10, 22:00).

Κάτι που είχε προαναγγείλει ο ίδιος άλλωστε πριν από δέκα ημέρες, σε συνέντευξη που είχε δώσει σε λιθουανική ιστοσελίδα .

Έτσι, ο Παναθηναϊκός Superfoods αναμένεται να παραταχθεί -για πρώτη φορά φέτος- πλήρης σε επίσημο αγώνα, με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να επωμίζεται τον ρόλο του back up πόιντ γκαρντ του "τριφυλλιού" -πίσω από τον Νικ Καλάθη.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ