EUROLEAGUE

Έτοιμοι για την Καρσίγιακα!

Έτοιμοι για την Καρσίγιακα!

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για να πάρει την πρώτη του νίκη στη Euroleague, μπροστά στον κόσμο του, στο ΟΑΚΑ.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι κοιτούν τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους χωρίς να χάνουν χρόνο.

Άλλωστε, άπαντες γνωρίζουν πως ακόμα είναι πολύ νωρίς και χρειάζονται δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Το σημαντικό πάντως, είναι η εξαιρετική ψυχολογία που έχουν οι "πράσινοι" ενόψει του αγώνα με την Καρσίγιακα για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά την ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης η ομάδα του "τριφυλλιού" δεν έχει περιθώρια γι' απώλειες στο τρίτο γκρουπ. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του, έχουν προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες, ώστε ν' ανταποκριθούν στην αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα και να δείξουν το καλό τους πρόσωπο. "Κλειδί" για τους "πράσινους" είναι ο έλεγχος του ρυθμού απέναντι σε μία ομάδα που παίζει με ενθουσιασμό κι έκανε την έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής στη Euroleague, νικώντας την Μπαρτσελόνα.

Διαθέτει ταλέντο και αθλητικούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να εκτελέσουν από μέση και μακρινή απόσταση, κάτι το οποίο κάνουν και οι "ψηλοί" της ομάδας. Όλα αυτά τα έχουν... διαβάσει καλά στον Παναθηναϊκό και είναι πανέτοιμοι να πετύχουν το στόχο τους. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς περαιτέρω προβλήματα και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Πέμπτης (22/10) με σουτ και βίντεο όπου θα γίνει η ανάλυση στις τελευταίες λεπτομέρειες. Εκτός ως γνωστόν βρίσκεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ ο Νίκος Παππάς συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα στο πλαίσιο της αποκατάστασης από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ