EUROLEAGUE

Έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει Φενέρ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει Φενέρ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
EUROKINISSI

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για την... άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (94-74), υπογράμμισε πως οι "πράσινοι" μπορούν να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει Φενέρμπαχτσε (17/01).

Ο Παναθηναϊκός έκανε εύκολα το 12-0 στη Stoiximan.gr Basket League, καθώς ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της ΑΕΚ ( 94-74 ). Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη επί της Ένωσης, παραδέχτηκε πως η ομάδα του μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, ενώ τόνισε ότι οι "πράσινοι" έχουν τύχη για το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε (17/01, 19:45), αν παίξουν με βάση τις δυνατότητες τους.

Η συνέντευξη του Θανάση Αντετοκούνμπο:

Θανάση, η επιβλητική εμφάνιση απέναντι ΑΕΚ, οφείλεται και στον αποκλεισμό απο το κύπελλο;

"Δεν ξέρω αν οφειλόταν σε αυτό. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς και να είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κάνουμε τη δουλειά μας. Σε όλους τους αγώνες μπαίνουμε στο παρκέ για τη νίκη. Αυτό κάναμε και χθες. Θέλαμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και τα καταφέραμε αφού ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος".

Η ομάδα δείχνει κάθε παιχνίδι και καλύτερη. Έχετε να δώσετε πολλά ακόμη; Σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε με άριστα το 100;

"Θεωρώ ότι τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Με εξαίρεση το Κύπελλο, σε πρωτάθλημα και EuroLeague βρισκόμαστε σε καλό σημείο. Βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο αλλά σίγουρα βάσει των δυνατοτήτων μας νομίζω πως μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο".

Τώρα έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσέ...

"Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα στην έδρα της, μια εξαιρετική ομάδα που θα διεκδικήσει και φέτος τον τίτλο. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, ωστόσο αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ