EUROLEAGUE

Επίσημο: Ξανά στον Παναθηναϊκό ο Ίαν Βουγιούκας

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημέρωσε πως ο Ίαν Βουγιούκας θα ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα, υπογράφοντας νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στις 16 Ιουλίου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ίαν Βουγιούκα. Σε πρώτο χρόνο, το τριφύλλι δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον 35χρονο σέντερ, ο οποίος έκτοτε κυκλοφορούσε στην αγορά ως free agent.

Δύο μήνες μετά, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, το τριφύλλι επισημοποίησε την επιστροφή επί της ουσίας του πολύπειρου παίκτη στην ομάδα, προκειμένου να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη front line εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Ίαν Βουγιούκας υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, κι έτσι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να συνδράμει κι αυτός με την εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του στην προσπάθεια των πρασίνων σε EuroLeague και Basket League.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως ο Ίαν Βουγιούκας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας και τη σεζόν 2020-2021".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ