EUROLEAGUE

Έπιασε δουλειά ο Χάντερ

Έπιασε δουλειά ο Χάντερ

Οι… πτήσεις του Βινς Χάντερ στο ΟΑΚΑ ξεκίνησαν καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό (PHOTO).

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Βινς Χάντερ τέθηκε στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς ενόψει της αναμέτρησης με την Φενέρ. Ο Αμερικανός σέντερ προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και πλέον μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του.

Το τεχνικό επιτελείο θα προσπαθήσει να βάλει στο κλίμα τον Χάντερ, το συντομότερο δυνατό, ώστε να προσαρμοστεί και να βοηθήσει στα κρίσιμα ματς τα οποία έρχονται για τον δεύτερο γύρο του Top 16. Στο μεταξύ, όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Φενέρ την ερχόμενη Πέμπτη (25/2), εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Τα προβλήματα πάντως, δεν λείπουν για τους «πράσινους» αφού οι προπονήσεις συνεχίζονται με απουσίες. Ο Σάσα Πάβλοβιτς παραμένει κλινήρης λόγω της λοίμωξης του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες και την Τετάρτη (24/2) θα φανεί σε μεγάλο βαθμό αν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με την Φενέρ. Εκτός συνεχίζει να βρίσκεται και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Η πρώτη... πτήση του Βινς Χάντερ στο ΟΑΚΑ

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ