EUROLEAGUE

Ένταση μεταξύ των προπονητών για ένα τάιμ άουτ στο τέλος

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το τάιμ άουτ που πήρε ο Ηλίας Καντζούρης δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, με τη διαφορά στο +20 για την Μπάμπεργκ, έφερε την "έκρηξη" του πάγκου του Παναθηναϊκού Superfoods. Ένταση στο τέλος του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ηττήθηκε από την Μπάμπεργκ , η οποία ήταν κυρίαρχη στο παρκέ. Κάτι που παραδέχθηκε κι ο βοηθός προπονητής του "τριφυλλιού" στην κάμερα της NOVA λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι στην Brose Arena στιγματίστηκε πάντως από την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο πάγκων αμέσως μετά το τέλος, με τον Ίνιγο Θορθάνο να εξηγεί γιατί οι "πράσινοι" την... είπαν στον Ηλία Καντζούρη (σ.σ.: εκτελούσε χρέη πρώτου προπονητή επειδή ο Αντρέα Τρινκιέρι βρίσκεται στα "πιτς" λόγω επέμβασης στον ώμο) και τους συνεργάτες του.

" Από τότε που ήμουν παιδί, οι δάσκαλοι μου έλεγαν ότι πρέπει να σέβομαι τον αντίπαλο. Όταν είσαι στο +20 με 1'50'' για το τέλος και παίρνεις τάιμ άουτ. Τι να πω; Αυτό ήταν που είπα στο τέλος στους προπονητές της Μπάμπεργκ. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο. Εγώ κι ο Τσάβι έχουμε σεβαστεί τους πάντες στην καριέρα μας, νιώσαμε ότι δεν μας σεβάστηκαν στο τέλος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα της NOVA.

Στο "τριφύλλι" είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του προπονητή της Μπάμπεργκ, για την κίνησή του να καλέσει το τάιμ άουτ, κάτι το οποίο εκφράστηκε με κάθε τρόπο τόσο από τον ίδιο τον Τσάβι Πασκουάλ όσο και από τους συνεργάτες του.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ