EUROLEAGUE

Ένταση από το... πουθενά με Γκιστ και Γκέιμπριελ στο ΟΑΚΑ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICAJA MALAGA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICAJA MALAGA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα κάπως... αστείο περιστατικό συνέβη στο 11ο λεπτό του αγώνα Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας, με τους Τσάβι Πασκουάλ, Τζέιμς Γκιστ, Κένι Γκέιμπριελ να πρωταγωνιστούν σε αυτό, μαζί με τον διαιτητή Πατέρνικο.

Το είδαμε κι αυτό... Ένταση από το πουθενά δημιουργήθηκε στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα, όταν ο διαιτητής Πατέρνικο εκμεταλλεύθηκε μια διακοπή του αγώνα και πήγε στον πάγκο των γηπεδούχων για να κάνει παρατηρήσεις. Κανείς δεν κατάλαβε, αρχικά, τι είχε συμβεί, μέχρι να μπει στη μέση ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ένταση από το... πουθενά με Γκιστ και Γκέιμπριελ στο ΟΑΚΑ

Ο Καταλανός προπονητής μίλησε σε έντονο ύφος στον Τζέιμς Γκιστ και τον Κένι Γκέιμπριελ και τότε κατάλαβαν όλοι ότι ο διαιτητής ζήτησε από τους δύο Αμερικανούς να καθίσουν στον πάγκο και όχι στο τραπεζάκι που βρίσκεται ακριβώς πίσω από αυτόν, στο οποίο ο φροντιστής της ομάδας βάζει τα μπουκάλια με το νερό.

Γκιστ και Γκέιμπριελ προσπάθησαν να εξηγήσουν στον Πασκουάλ ότι κάθονται συχνά εκεί, ο πρώτος φάνηκε να λέει πως δεν μπορεί να καθίσει εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στον αυχένα από μία σύγκρουση με τον Ντίλαν Ένις στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως αναγκάστηκε να υπακούσει σε διαιτητές και προπονητή για να συνεχιστεί ο αγώνας δίχως άλλη καθυστέρηση. Ο κόσμος δυσαρεστήθηκε από όσα παρακολουθούσε, καθώς είναι γεγονός ότι ο διαιτητής Πατέρνικο έκανε κατάχρηση εξουσίας χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ