EUROLEAGUE

Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Γκάμπριελ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ξεκίνησε την Τρίτη (21/11) την προετοιμασία του εν όψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00) με ένα απρόοπτο, αφού ο Κένι Γκάμπριελ αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Με ένα μικρό απρόοπτο ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00). Ο Κένι Γκάμπριελ έκανε μέρος του προγράμματος, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να προφυλαχθεί από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Οι "πράσινοι" περιμένουν να δουν το μέγεθος του όποιου προβλήματος, αν και μοιάζει δύσκολο να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η ουσία είναι πως ο προπονητής του "τριφυλλιού" δεν κατάφερε να δουλέψει όπως θα ήθελε την Τρίτη (21/11) αφού -μην ξεχνάμε ότι- απουσίαζε κι ο Ντίνος Μήτογλου, λόγω της παρουσίας του στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων.

Εξάλλου, κανονικά συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη "Βασίλισσα":

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με την Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21.00) καθώς και για τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:

* Το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

*Την ημέρα του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης (14/11), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ