EUROLEAGUE

Εν αναμονή εξετάσεων για Σίνγκλετον

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρις Σίνγκλετον αποχώρησε τραυματίας στο β' δεκάλεπτο του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, κι η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στην Αθήνα. Πιθανότατα θα προφυλαχθεί εν όψει των back to back αγώνων της ερχόμενης εβδομάδας.

Η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε έριξε τον Παναθηναϊκό Superfoods στην έκτη θέση της κατάταξης, αλλά δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που απέκτησαν οι "πράσινοι" στην Κωνσταντινούπολη.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Κρις Σίνγκλετον στον δικέφαλο στη διάρκεια του α' μέρους οδήγησε τον Τσάβι Πασκουάλ στην απόφαση να μην τον χρησιμοποιήσει στο β' ημίχρονο, την ώρα που ο προπονητής των "πρασίνων" περιμένει να μάθει αν υπάρχει πρόβλημα με τον βασικό ψηλό του. Το ιατρικό τιμ του "τριφυλλιού" εξήγησε ότι το μέγεθος του τραυματισμού του (αν όντως υπάρχει τέτοιος, κι αν δεν είναι κάτι επιπόλαιο) θα εξακριβωθεί κατά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, το πρωί της Παρασκευής (20/1).

Ο Κρις Σίνγκλετον θα υποβληθεί σε μαγνητική, κι ενδεχομένως να μην ακολουθήσει την ομάδα στην Πάτρα για το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών (21/1, 19:15). Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα αναχωρήσει άμεσα για την αχαϊκή πρωτεύουσα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να προσανατολίζεται, σε πρώτη φάση, να μην τον πάρει μαζί του προκειμένου να ξεκουραστεί.

Ειδικά από τη στιγμή που το επόμενο δεκαήμερο είναι "καυτό", αφού ακολουθούν οι back to back αγώνες στην EuroLeague με Μπαρτσελόνα (εντός) και Ερυθρό Αστέρα (εκτός), πριν "κλείσει" ο Ιανουάριος με το τρίτο ντέρμπι "αιωνίων", αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ (30/1) για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ