EUROLEAGUE

Εκτός προπόνησης οι Παππάς και Λοτζέσκι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους Νίκο Παππά και Ματ Λοτζέσκι πραγματοποιήθηκε η προπόνηση (23/1) του Παναθηναϊκού Superfoods. Για προσωπικούς λόγους έλειψε ο πρώτος, παραμένει αμφίβολος ο δεύτερος εν όψει Ζάλγκιρις (25/1, 21:15).

Δύο απουσίες είχε η προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods την Τρίτη (23/1), κατά την έναρξη της προετοιμασίας για τον εντός έδρας αγώνα με τη Ζάλγκιρις (25/1, 21:15). Ο Νίκος Παππάς και ο Ματ Λοτζέσκι δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα, με τον πρώτο να απουσιάζει για προσωπικούς λόγους στην Κύπρο (σ.σ.: βρέθηκε στην κηδεία του παππού του) και τον δεύτερο να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Το βασικό ζητούμενο για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι η επιστροφή του 32χρονου φόργουορντ στην δράση, κάτι που παραμένει αμφίβολο για το παιχνίδι με τη λιθουανική ομάδα. Το ιατρικό επιτελείο του "τριφυλλιού" συνεχίζει τη δουλειά με τον παίκτη, που "λαβώθηκε" στη νίκη επί της ΑΕΚ, δίχως να είναι κάποιος σε θέση να απαντήσει με σιγουριά για το κατά πόσο θα προλάβει τον αγώνα ή όχι.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ