EUROLEAGUE

Εκτός με Φενέρμπαχτσε ο Λοτζέσκι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (17/1, 19:45), λόγω του αιματώματος στο πέλμα. "Τρέχει" για τη μονομαχία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι στον αγώνα με την ΑΕΚ δεν ήταν σοβαρός, αποδείχθηκε όμως αρκετός για να τον κρατήσει εκτός μάχης από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (17/1, 19:45). Ο έμπειρος φόργουορντ υπέστη αιμάτωμα στο δεξί πέλμα , ένα πρόβλημα που θα τον κρατήσει στα "πιτς" για τις επόμενες ημέρες, γεγονός που υποχρεώνει τον Τσάβι Πασκουάλ να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του (τουλάχιστον) για το παχινίδι με την τουρκική ομάδα.

Η απουσία του από τη σημερινή (15/1) προπόνηση των "πρασίνων" ήταν η απόδειξη της αδυναμίας του να προλάβει τη μονομαχία με το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κάνοντας πλέον αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για το δεύτερο παιχνίδι της εβδομάδας στην EuroLeague, αυτό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ (19/1, 21:15). Ο 32χρονος παίκτης θα συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπειών, με σκοπό να δώσει το "παρών" απέναντι στην "ομάδα του στρατού", κάτι που σε αυτή τη φάση δεν μπορεί πάντως να προβλεφθεί.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ