EUROLEAGUE

Είδαν Φενέρ και θέλουν το "διπλό" στον Παναθηναϊκό

Είδαν Φενέρ και θέλουν το "διπλό" στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και άπαντες είναι έτοιμοι για την μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα (10/3, 21:45) στην κατάμεστη Kombank Arena.

Η επικράτηση της Φενέρμπαχτσε επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν άνοιξε για τα καλά την όρεξη του Παναθηναϊκού καθώς πλέον βάζει μπροστά, ώστε να κατακτήσει την δεύτερη θέση στο πέμπτο γκρουπ του Top 16, που θα του δώσει το πλεονέκτημα στα πλέι οφ της Euroleague.

Αυτό που προέχει όμως, είναι η αυριανή (11/3, 21:00) αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στην κατάμεστη Κombank Arena, εκεί όπου η ομάδα του "τριφυλλιού" θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο ΟΑΚΑ και το "διπλό" το οποίο θα της επιτρέψει να κοιτάξει ψηλότερα στο γκρουπ, αφού την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η αποστολή του "τριφυλλιού" βρίσκεται από το απόγευμα στο Βελιγράδι, με τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς να προπονούνται στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους". Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, οι "πράσινοι" είδαν την εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση στο Κρασνοντάρ. Εκεί δηλαδή όπου η Φενέρ, πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Λοκομοτίβ και ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο στον Παναθηναϊκό για να πετύχει τον στόχο του.

Πλέον οι "πράσινοι" θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση στον όμιλο, ωστόσο πρέπει να κάνουν το πρώτο σημαντικό βήμα παίρνοντας τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί έχει πέσει το βάρος και ο Τζόρτζεβιτς τους ανέλυσε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουν, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει το "διπλό" σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που έχει ανεβασμένη ψυχολογία και τίποτα να χάσει.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ