EUROLEAGUE

Δουλεύει σκληρά για τα playoffs ο Ρίβερς

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέι Σι Ρίβερς "κόπηκε" από την αποστολή για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο για προληπτικούς λόγους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως σταματάει τη δουλειά, αφού κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει δριμύτερος (VIDEO).

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να "κόψει" από την αποστολή για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο τον Κέι Σι Ρίβερς , από την στιγμή που ο αριστερόχειρας φόργουορντ αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο. Ένα πρόβλημα που υφίσταται τις τελευταίες εβδομάδες, πλην όμως η κρισιμότητα των αγώνων δεν επέτρεψαν στον παίκτη να προφυλαχθεί.

Κάτι που γίνεται τις τελευταίες ημέρες, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Superfoods και τον ίδιο να καταλήγουν στο ότι δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή του στα παιχνίδια με Βαλένθια και Αρμάνι Μιλάνο, ειδικά από την στιγμή που ο Μάρκους Ντένμον επέστρεψε από τραυματισμό και ο Ματ Λοτζέσκι βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Η απουσία του από το αεροπλάνο που πέταξε για την ιταλική πόλη δεν συνεπάγεται όμως την... απουσία από τη δουλειά. Το κάθε άλλο, ο Κέι Σι Ρίβερς συνεχίζει τις εντατικές θεραπείες προκειμένου να αφήσει οριστικά πίσω τις ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο. Λίγες ώρες μετά την αναχώρηση της αποστολής για την Ιταλία, ανέβασε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα video που δείχνει τη... δουλειά που κάνει.

Έτσι κι αλλιώς, στο μυαλό όλων είναι να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα playoffs που ξεκινούν σε δύο εβδομάδες.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ