EUROLEAGUE

Διάστρεμμα για Παππά και Όγκαστ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / VALENCIA - PANATHINAIKOS / ÌÁÑÔÉÍÅÓ(Á) ÐÁÐÐÁÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / VALENCIA - PANATHINAIKOS / ÌÁÑÔÉÍÅÓ(Á) ÐÁÐÐÁÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παππάς αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ του Pabellon Fuente de San Luis, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα. Την "έπαθε" κι ο Ζακ Όγκαστ στο α' μέρος. Εν αναμονή των εξετάσεων για τους δύο παίκτες.

Η ήττα από τη Βαλένθια δεν είναι το μοναδικό... κακό που αποκόμισε ο Παναθηναϊκός Superfoods από την παρουσία του στο Pabellon Fuente de San Luis, αφού λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Παππάς αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ.

Ο 27χρονος γκαρντ "λαβώθηκε" σε προσπάθεια να εξασφαλίσει το αμυντικό ριμπάουντ μετά από άστοχο σουτ των γηπεδούχων, "προσγειώθηκε" όμως στο πόδι του Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να γυρίσει ο αστράγαλος του δεξιού ποδιού και να πει "αντίο" στην αναμέτρηση, με 2'17'' για το φινάλε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε για την κατάσταση του παίκτη του πως " δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δούμε τις εξετάσεις του, χρειαζόμαστε χρόνο. Ακόμη είναι νωρίς. Λόγω του τραυματισμού του Παππά χάσαμε ένα ριμπάουντ και δεχθήκαμε ένα κρίσιμο σουτ. Αν δεν έχεις καλή τύχη συνήθως χάνεις τα ματς. Αυτό συνέβη σήμερα".

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο Νίκος Παππάς υπέστη διάστρεμμα με την κατάστασή του να επανεκτιμάται από το ιατρικό επιτελείο την Παρασκευή (29/12).

Αντίστοιχο πρόβλημα αποκόμισε κι ο Ζακ Όγκαστ, ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 4'28'', μετρώντας 2 πόντους (με 1/2 δίποντα) και 4 ριμπάουντ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ