Διακοπή εξαιτίας παρεξήγησης του Καλάθη με οπαδό της Βιλερμπάν

Μια επαφή με τον Έντουϊν Τζάκσον οδήγησε τον Νικ Καλάθη στις πρώτες σειρές της εξέδρας και σε παρεξήγηση με οπαδό της Βιλερμπάν, η οποία διέκοψε για μερικά λεπτά την αναμετρηση.

Με τη διαφορά στους οκτώ πόντους υπέρ του Παναθηναϊκού, με τη Βιλερμπάν να πιέζει για να διεκδικήσει τις πιθανότητές της για την ανατροπή, Νικ Καλάθης και Έντουϊν Τζάκσον είχαν μια επαφή στο παρκε που έστειλε τον πρώτο εκτός αγωνιστικού χώρου και τον δεύτερο στο έδαφος.

Η ταχύτητα που είχε ο άσος του Παναθηναϊκού από τη σύγκρουση με τον Τζάκσον τον έστειλε στις πρώτες σειρές της εξέδρας, εκεί όπου ένας οπαδός της Βιλερμπάν μάλλον τον "ενόχλησε" με τη συμπεριφορά του. Μια επαφή των δύο οδήγησε σε απολογία του πρώτου, με τον Καλάθη να διαμαρτύρεται στη συνέχεια στους διαιτητες που διέκοψαν το ματς, μίλησαν με τη γραμματεία και τους δύο πάγκους για να συνεχιστεί τελικά η αναμέτρηση μετά από δύο-τρία λεπτά που ηρέμησαν τα πνεύματα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ

"Μαγικό" φινάλε

Το τελικό 81-92 δεν αποτυπώνει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, με τον Παναθηναϊκό να αδικεί τον εαυτό του και τους διαιτητές να κάνουν συνεχώς… δώρα στους Καταλανούς. Γράφει ο Γιάννης Κουβόπουλος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Χάνει τη λογική και παραδίνεται

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό ο οποίος από κει που ήταν αφεντικό έπεσε σε τρικυμία χωρίς καμία αντίδραση και τον κίνδυνο να μπει σε περιπέτειες.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Against All Odds

Αυτό που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία ματς ξεπερνά κάθε λογική. Γι αυτό και τίποτα πλέον δεν μπορεί να προβλέψει κανείς για τη συνέχεια. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

HIGHLIGHTS