EUROLEAGUE

Διαιτησία, έσοδα και επίθεση σε Μπερτομέου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη Μαδρίτη είναι στραμμένα τα βλέμματα όσων ασχολούνται με την EuroLeague, καθώς το πρωί της Πέμπτης (12/4) ξεκίνησε η σύσκεψη των έντεκα μετόχων της διοργάνωσης, παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου.

Η συζήτηση στη σύσκεψη των μετόχων της EuroLeague με τον Τζόρντι Μπερτομέου ξεκίνησε στη Μαδρίτη, το πρωί της Πέμπτης (12/4). Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος, ως εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, θα θέσουν επί τάπητος μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στη διοργάνωση κι έχουν να κάνουν με όσα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής το τελευταίο διάστημα.

Οι "πράσινοι" εστιάζουν σε ζητήματα που αφορούν στη διαιτησία και τα έσοδα των ομάδων που συμμετέχουν στην EuroLeague, όντες αποφασισμένοι να θέσουν... θέμα για τον Εκτελεστικό Διευθυντή της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, στον οποίο καταλογίζουν μια σειρά από γεγονότα που δεν έχουν φέρει την επιθυμητή εξέλιξη και πρόοδο στη διοργάνωση. Στο "τριφύλλι" έχουν επισημάνει τις τελευταίες ημέρες τα κομμάτια στα οποία παρουσιάζονται σκεπτικοί, όπως η παρουσία του Ρίτσαρντ Στόουκς στη θέση του υπεύθυνου διαιτησίας της EuroLeague, αλλά και αυτή του Μπουλούτς Γιαλτσίν στη θέση του παρατηρητή.

Το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης κορυφής στη Μαδρίτη μπορεί να χαρακτηριστεί ως κομβικό για τον Παναθηναϊκό Superfoods, δεδομένων όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο μήνα.

Θυμίζουμε ότι εγγυημένο συμβόλαιο στην EuroLeague έχουν -και άρα θα βρίσκονται στη σύσκεψη των μετόχων- ο Παναθηναϊκός Superfoods, ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Φενέρμπαχτσε, η Αναντολού Εφές, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Αρμάνι Μιλάνο, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπασκόνια και η Ζάλγκιρις.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ