EUROLEAGUE

Ατομικό ο Ουίλιαμς, αμφίβολος ενόψει Κουμπάν

Ατομικό ο Ουίλιαμς, αμφίβολος ενόψει Κουμπάν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται με θλάση πρώτου βαθμού. Είναι αμφίβολος ενόψει του αγώνα κόντρα στην Κουμπάν και θα κάνει προσπάθεια να προλάβει την αναμέτρηση.

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς έχει εντυπωσιάσει με τις καλές του εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό, έχοντας δώσει επιθετική ώθηση στο "τριφύλλι". Στο ματς στο Βελιγράδι, όμως, στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, στο μέσο προσαγωγό του δεξιού ποδιού.

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και την θεραπεία του και η συμμετοχή του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (17/3, 21:15) κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν στο ΟΑΚΑ, για την 11η αγωνιστική του TOP-16, χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο παίκτης, πάντως, θα κάνει προσπάθεια ώστε να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην ρωσική ομάδα. Ο Έλιοτ Ουίλιαμς, σε τρεις εμφανίσεις του στην Euroleague με την φανέλα του Παναθηναϊκού, μετρά 15.7 πόντους.

Κάνε δικό σου το συλλεκτικό κινητό "Dimitris Diamantidis"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει να πρωτοπορεί βγάζοντας στην αγορά το συλλεκτικό κινητό Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να έχουν πάντα κοντά τους τον "Μήτσο".

Ο μεγάλος χορηγός του Παναθηναϊκού, Stoiximan.gr , δίνει τη δυνατότητα σε έναν από εσάς να αποκτήσει το συλλεκτικό κινητό και να γίνει ένας από τους λίγους που θα το έχουν στην κατοχή τους, αφού θα κυκλοφορήσει περιορισμένος αριθμός. Το συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition, δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά και οι τυχεροί θα έχουν πρόσβαση στο αποκλειστικό app Diamantidis#13, το οποίο θα διατίθεται για download μόνο για τους κατόχους της συσκευής!

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό, ο οποίος λήγει την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 15:00. Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το δώρο τους στις 18 Μαρτίου, από τον ίδιο τον αρχηγό της ομάδας του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, με την υπογραφή του σε ειδική εκδήλωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Δείτε το promo video της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο Dimitris Diamantidis Microsoft Lumi...

Το συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition, νέο μοντέλο το οποίο δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά, είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία, ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι πραγματοποιήσουν προ-παραγγελία έως την Πέμπτη 17 Μαρτίου θα έχουν τη δυνατότητα να το παραλάβουν στις 18 Μαρτίου από τον ίδιο τον αρχηγό της ομάδας του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, με την υπογραφή του σε ειδική εκδήλωση του #PAOSHOP! #diamantidis13lumia

Δημοσιεύτηκε από PAO SHOP Panathinaikos BC Store στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ