EUROLEAGUE

Αντετοκούνμπο: "Ο φετινός Παναθηναϊκός θα είναι μαχητής"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG / ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG / ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κένι Γκάμπριελ και Μάρκους Ντένμον έκαναν δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και τη νίκη με 70-68. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με 70-68 απέναντι στην Φενέρμπαχτσε χάρη στην τρίποντη βόμβα του Νίκου Παππά στο φινάλε. Ο Έλληνας φόργουορντ είπε πως το "τριφύλλι" θα είναι φέτος ένα μαχητικό σύνολο, όπου όλα θα ξεκινούν από την άμυνα. Επίσης, πρόσθεσε πως και 30 λεπτά να είναι στον πάγκο, πάντα θα είναι έτοιμος ψυχολογικά για να μπει στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν στα προηγούμενα ματς. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε παρά τις δύο βαριές ήττες. Δείξαμε ότι τον χρειαζόμαστε να είναι κοντά μας. Όλα τα εντός θα πρέπει να τα κερδίσουμε, γιατί ο φετινός Παναθηναϊκός θα είναι μαχητής, ξεκινώντας από την άμυνα. Παίξαμε με κοντό σχήμα για την άμυνα, όχι γιατί ήμασταν υποχρεωμένοι και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα.

Στόχος μου να φωνάξω στον συμπαίκτη μου να κερδίσουμε το ματς. Και στον πάγκο να είσαι τριάντα λεπτά πρέπει να είσαι έτοιμος ψυχικά για να μπεις στο παιχνίδι. Δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα ξέρουμε πώς να εκφράσουμε τη νίκη. Ξεκινώντας από την άμυνα. Ακόμα και για μένα που ξέρω τις ελληνικές ομάδες, για πολλά παιδιά είναι η πρώτη τους χρονιά στην Ευρωλίγκα και αυτό μας πεισμώνει. Ο Νίκος είναι τρομερός επαγγελματίας, μπράβο του για την όλη στάση του. Συνεχίζουμε".

Γκάμπριελ: "Η άμυνα μάς έφερε σε αυτό το σημείο"

Ο Αμερικανός φόργουορντ, Κένι Γκάμπριελ ανέφερε με τη σειρά του: "Η άμυνα μάς έφερε σε αυτό το σημείο. Εδώ και δύο εβδομάδες, ο κόουτς μας ζητά έντονα να παίξουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, σήμερα, τα κάναμε. Όλοι πρέπει να βγαίνουν μπροστά σε τέτοια ματς και το κάναμε σήμερα. Ίσως είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο μετά τον περσινό αποκλεισμό και ήταν ένα must-win παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη, για να βρούμε ρυθμό".

Ντένμον: "Τα δώσαμε όλα στην άμυνα"

Ο Αμερικανός γκαρντ, Μάρκους Ντένμον, πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι αμυντικά έτσι πρέπει να παίζουμε. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε και τους κρατήσαμε κάτω από τους 25 πόντους. Αυτό ήταν το κλειδί για εμάς. Έχουμε πολλούς παίκτες που κάνουν πολλές δουλειές και στο τέλος τα δώσαμε όλα στην άμυνα. Μέχρι πρότινος δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με την άμυνά μας, αλλά απόψε τα πήγαμε πολύ καλά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ